ONZE VOORRAAD

Over ons

Onderhoud en reparaties aan uw caravan, kampeerauto en vouwwagen. Hoewel het onderhoud van een caravan bij veel gebruikers een lage prioriteit heeft, is het toch verstandig om de caravan regelmatig een grote onderhoudsbeurt te laten geven.

CARAVANS, KAMPEERAUTO’S EN VOUWWAGENS

CCNH: Uw recreatie-specialist

Caravan Centrale Noord-Holland al 10 jaar een begrip op de Caravanboulevard te Heerhugowaard.

Wij een kleinschalig bedrijf waar persoonlijke aandacht en service vanzelfsprekend is. Wij zijn gespecialiseerd in verkoop van caravan occasions, verhuur, onderhoud en van tourcaravans.

In onze ruime showroom en in onze moderne werkplaats ├Čn Heerhugowaard bent u van harte welkom voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw caravan, vouwwagen, voor onderhoud en reparatie, van stalling tot schadeherstel.

Tevens verrichten wij voor u een eventueel noodzakelijke expertise. Een belletje en een afspraak is zo gemaakt. Wij bieden voorzorg en ook een veilige nazorg aan uw Caravan. Zodat u veilig en zonder zorgen aan u vakantie kunt beginnen.

Let op: fouten en wijzigingen (ook in ons aanbod) voorbehouden. Als u van ver komt, bel ons even of de occasion niet verkocht is. Dit voorkomt teleurstellingen.

OVER ONS

Bekijk ONZE occassions