Caravan, Kampeerauto en vouwwagen occasion

Al 10 jaar een begrip

Caravans en campers

Service

Onderhoud en reparaties aan uw caravan, kampeerauto en vouwwagen. Hoewel het onderhoud van een caravan bij veel gebruikers een lage prioriteit heeft, is het toch verstandig om de caravan regelmatig een grote onderhoudsbeurt te laten geven.

HET CAMPER-EN CARAVANDREAMS CONCEPT

Onderhoud en reparaties aan uw caravan, kampeerauto en vouwwagen

Hoewel het onderhoud van een caravan bij veel gebruikers een lage prioriteit heeft, is het toch verstandig om de caravan regelmatig een grote onderhoudsbeurt te laten geven. De controle van de elektriciteit-, gasinstallatie en van het onderstel (remmen/as/banden) is van belang voor de veiligheid van uzelf en die van anderen. Ook de verzekeringsmaatschappij kan bij een schadeclaim controleren of de caravan goed is onderhouden, dit in verband met de zorgverplichting t.o.v. het verzekerde object.

U kunt bij ons terecht voor een onderhoudsbeurt.

Een onderhoudsbeurt omvat onder meer controle van het onderstel, de banden, de verbindingen met het trekkende voertuig, de remmen de verlichting, werking en aansluiting van gas, water en electra, de opbouw vochtmeting

U bent bij ons van harte welkom als u een reparatie heeft aan uw caravan, vouwwagen.

Of dit nu een grote of kleine reparatie is wij maken voor u tijd vrij in de werkplaats.
Een kapotte kraan of een raam uitzetter die hapert, voor ons geen enkel probleem. De werkzaamheden worden snel, en goed gerepareerd.

Bij grote kosten krijgt u vooraf een passende offerte zodat u niet voor financiële verrassingen komt te staan. De caravan kan altijd na de reparatie in overleg nog even blijven staan zodat u deze op een kunt halen wanneer het u uitkomt.Wilt u meer informatie over schadeherstel Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel.

Tip! Laat uw schade repareren in combinatie met een onderhoudsbeurt.

Contact

Vragen over één van onze diensten? Een caravan te koop? of interesse in één van onze scherp geprijsde occasions? Neem gerust contact met ons.

072 - 571 85 74 / 06 - 203 93 768

info@ccnh.nl

Openingstijden

Maandag
10:00 - 18:00 uur
Dinsdag
10:00 - 18:00 uur
Woensdag
10:00 - 18:00 uur
Donderdag
10:00 - 18:00 uur
Vrijdag
10:00 - 18:00 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Zondag
12:00 - 16:00 uur

Stuur ons een bericht